Un desert de vara racoritor ,jeleu in trei nuante.
Cand afara e cald se potriveste d eminune jeleul, putine calorii si ne bucuram de ceva racoritor si dulcisor.Este mega simplu de facut, chear si copii se pot distra facand acest desert.Ce produse am folosit eu la acest desert colorat;
Primu strat compot de visine cu 20g jelatin
Stratu doi suc de portocale 350ml,100ml apa 60g zahar cu 20g jelatin,
Stratu 3 ,450ml lapte, 2 linguri zahar, 50g ciocolata alba, 20g jelatin.
Cum am format straturile si decorat va prezint aici pas cu pas.
Primu strat compot de visine cu 20g jelatin
Stratu doi suc de portocale 350ml,100ml apa 60g zahar cu 20g jelatin,
Stratu 3 ,450ml lapte, 2 linguri zahar, 50g ciocolata alba, 20g jelatin.
Cum am format straturile si decorat va prezint aici pas cu pas.
Comentarii
Trimiteți un comentariu