Cup cake
Cup Cake
Necesar:
300
g faina
200g
zahar
4
oua
1
pachet zahar vanilat
1
pachet praf de copt
50
g unt
100ml
iaurt
Crema
400ml
frisca lichida
400g
ciocolata neagra(sau alba)
Proces
tehnologic:
Pentru
aluat:Batem oule spuma impreuna cu zaharul, apoi adaugam iaurtul si untul
omogenizam. Apoi adaugam treptat zaharul vanilat, praful de copt impreuna cu
faina si omogenizam totul.
Avem
nevoie de o tava pentru briose, turnam pana la jumatatea formei aluat.Se coc la
180 g fara sa deschidem usa cuptorului primele 15 minute. Le verificam cu o
scobitoare.
Crema se prepara cu o zi inainte de briose.
Punem la incalzit frisca, nu aducem pana la
fierbere cand observam ca ies aburi adaugam cicolata, si luam de pe foc.
Omogenizam ciocolata impreuna cu frisca. Lasam sa se raceasca . Apoi dam la
frigider pentru a doua zi. A doua zi batem frisca pana obtinem o crema spumoasa
si tare. Ornam cu un pus dupa dorinta. Acelas procedeu este cu ciocolata alba.
Sau le puteti orna simplu cu frisca.
Comentarii
Trimiteți un comentariu