Macaroane cu piept de pui

  • Macaroane
  • piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 ardei verde
  • 1 ou
  • 20 g unt
  • verdeata
  • sar, piper ,ulei
Tocam piepetul de pui, i-l punem in tigaie  la calit, tocam arediul, ceapa si rosiea decojita. Adaugam peste piept si lasam sa inabuse bine toate. Presaram sare si piper dupa gust.Intr-o cratita cu apa fierbinte adaugam macaroanele si le fierbem dupa instructiunile de pe ambalaj. Cand macaroanele sunt gata le strecuram, intr-un vas punem oul crud si untul, adaugam macaroanele fierbinti peste ou si unt si amestecam rapid totul. Aranjam macaroanele intr-o farfurie si in centru adaugam pieptul de pui cu legume.
 Pofta buna!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

11 Retete de aluat de pizza

Idei de mancare pentru pranz.

Musaca cu legume