Cozonacul cu crema
Acest cozonac este un cozonac prajitura, o structura aerata a blatului si combinat cu crema ganache de ciocolata i-l face foarte gustos.Iubesc tot ce este diferit, acest cozonac l-am gandit sa imbin crema cu cozonacul , i-am facut si fata glazurata ca sa nu-l usuce repede. Umezeala din cream mentine mai mult timp cozonacul proaspat. Se pastreaza la frigider datorita cremei. In asa fel aveti un desert mai multe zile.Am folosit urmatoarele produse;
Cozonac
Pregatiti maiaua din iaurt, drojdie, 2 linguri zahar si 2 de faina. Se lasa pana se spumeaza.
Apoi incorporati rand pe rand
500 ml iaurt,
3 oua,
250g unt,
25g drojdie,
1kg faina,
300g zahar,
Crema
200g ciocolata, 200ml frisca, 30g unt.
Glazura.
200ml frisca, 1 lingura jelatina, 1 lingura cacaua, 100g ciocolata
urmariti aici exact cum am preparat acest desert delicios.
Cozonac
Pregatiti maiaua din iaurt, drojdie, 2 linguri zahar si 2 de faina. Se lasa pana se spumeaza.
Apoi incorporati rand pe rand
500 ml iaurt,
3 oua,
250g unt,
25g drojdie,
1kg faina,
300g zahar,
Crema
200g ciocolata, 200ml frisca, 30g unt.
Glazura.
200ml frisca, 1 lingura jelatina, 1 lingura cacaua, 100g ciocolata
urmariti aici exact cum am preparat acest desert delicios.
Comentarii
Trimiteți un comentariu