Cozonacul cu crema

Acest cozonac este un cozonac prajitura, o structura aerata a blatului si combinat cu crema ganache de ciocolata i-l face foarte gustos.Iubesc tot ce este diferit, acest cozonac l-am gandit sa imbin crema cu cozonacul , i-am facut si fata glazurata ca sa nu-l usuce repede. Umezeala din cream mentine mai mult timp cozonacul proaspat. Se pastreaza la frigider datorita cremei. In asa fel aveti un desert mai multe zile.Am folosit urmatoarele produse;
Cozonac
Pregatiti maiaua din iaurt, drojdie, 2 linguri zahar si 2 de faina. Se lasa pana se spumeaza.
Apoi incorporati rand pe rand
500 ml iaurt,
 3 oua,
250g unt,
25g drojdie,
1kg faina,
300g zahar,
Crema
200g ciocolata, 200ml frisca, 30g unt.
Glazura.
200ml frisca, 1 lingura jelatina, 1 lingura cacaua, 100g ciocolata
urmariti aici exact cum am preparat acest desert delicios.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

11 Retete de aluat de pizza

Idei de mancare pentru pranz.

Musaca cu legume