sâmbătă, 4 august 2012

Burgher cu ciuperci


  1. Chifla
  2. ciuperci proaspete 500 g
  3. 1 ou
  4. maioneza
  5. 1 rosie
  6. 4 cartofi mari
  7. gris 1 pahar
  8. 1 ceapa
  9. 2 catei usturoi
  10. sare si piper
  11. ulei pentru prajit
In robot adaugam ciupercile si le maruntim pana obtinem un amestec marunt. La fel procedam cu ceapa si usturoiul. In aceste amestecam adaugam oul si grisul, sarea si piperul. Cu ajutorul mixerului sau in robot batem bine toate ingredientele. Din acest amestecam formam chiftelute si le parjim in ulei fierbinte.Dupa ce am terminat cu chiftelutele preagtim cartofii, curatam, taiem fidelute si prajim. Apoi taiem chifla in jumate o ungem cu maioneza adaugam chifteluta, cartofii si o rosie taiata mai punem maioneza si burgheru este gata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu