miercuri, 25 iulie 2012

Terci cu ciuperci

  • 300 g malai
  • 200 ml apa
  • 1 l zahar
  • 2l sare
  • 400 g ciuperci praospete
  • 1 ceapa mare
  • 2 linguri de iaurt
piper si usturoi la alegere

Tocam ciupercile le punem la calit impreuna cu ceapa, cand au lasat zeama adaugam sare , piper si iaurtul mai lasam cu capucul pus inca 5 minute. Intre timp in alt vas punem apa  la fiert, adaugam o lingura de zahar si jumate de lingura de sare cu 3 linguri de ulei. Cand apa incepe sa fiarba adaugam malaiul amestecand cu telu repede. Dam focul mai mic si lasam sa se lege bine. Este gata cand sa format masa ca o plastelina si lingura cand o lipim de compozitie ramane curata.Se rastoarna pe o tava peste care se aduga ciupercile. Se serveste si cu iaurt.
 Pofta buna!
           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu