joi, 26 iulie 2012

Macaroane cu piept de pui

  • Macaroane
  • piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 ardei verde
  • 1 ou
  • 20 g unt
  • verdeata
  • sar, piper ,ulei
Tocam piepetul de pui, i-l punem in tigaie  la calit, tocam arediul, ceapa si rosiea decojita. Adaugam peste piept si lasam sa inabuse bine toate. Presaram sare si piper dupa gust.Intr-o cratita cu apa fierbinte adaugam macaroanele si le fierbem dupa instructiunile de pe ambalaj. Cand macaroanele sunt gata le strecuram, intr-un vas punem oul crud si untul, adaugam macaroanele fierbinti peste ou si unt si amestecam rapid totul. Aranjam macaroanele intr-o farfurie si in centru adaugam pieptul de pui cu legume.
 Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu