duminică, 6 februarie 2011

Snitele din piept de pui cu salata de porumb




Necesar
Piept de pui 500g
Oua 2 b
Faina 5 linguri cu varf
Otet 2 linguri
Sare condimente
Ulei pentru parjit
Gogosari marinati 350g
Porumb fiert sau la conserva 400g
Ceapa 1 bucata

Facem foi subtiri din pieptul de pui, apoi intr-un vas punem pieptul de pui peste care adaugam sarea cu condimentele si otetu amestecam bine tot si lasam la marinat pe 10 minute. Apoi batem oule si punem faina intr-o farfurie mai infata. Punem uleiul la incins si trecem la prajit snitele, le tavalin prin faina apoi ou, le prajim pe ambele parti. Temperatura sa fie medie.
 Dupa ce am terminat cu snitele trecem la salata.
Tocam gogosarii fideluta, ceapa semiluna subtire, porumbul daca e inghetat i-l fierbem apoi i-l clatim cu apa rece. Intr-un vas mai adanc adaugam porumbul, ceapa si gogosarii cu o lingura de ulei. Amestecam tot si e gata.
 Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu