duminică, 6 februarie 2011

Pui in sos de rosii




Necesar
1b pui gril
ceapa 2 b medii
morcov 1 bucata
sos de rosii 200g sau rosii decojite
ulei 4 linguri
sare, piper, rozmarin, tarhon, coriandru(alegeti condimentele dupa gust astea le prefer eu)

Mod de preparare:
Tocam in bucati potrivite gustului puiul, intre timp intr-o tigaie mai inalta adaugam uleiul i-l incingem apoi adaugam puiul, i-l rumenim pe o parte si alta nu pana sa fie gata la foc puternic i-l rumenim. Apoi intr-un vas mai inalt adaugam puiul rumenit, ceapa tocata marunt si morcovul rondele, peste ele punem sosul cu sarea si condimentele. Micsoram temperatura si adaugam o ceasca de apa calda lasam la inabusit in jur de 30 min. Se serveste cu ce va place cu piure, orez sau cu salata.
 Pofta buna






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu